BMU-nun tələbələri “Aqrar Mühəndislər” layihəsində final mərhələyə yüksəliblər

03 İyun 2021
BMU-nun tələbələri “Aqrar Mühəndislər” layihəsində final mərhələyə yüksəliblər

Bakı Mühəndislik Universitetinin (BMU) tələbələri “Aqrar Mühəndislər” layihəsində aktiv iştirak ediblər. Layihə çərçivəsində təşkil olunan tədbirdə iştirakçılar nəzəri bilgilər əsasında hazırladıqları təqdimatları nümayiş etdiriblər.

Tədbirdə BMU-nun tələbələri final mərhələsinə yüksəliblər.

Təqdimetmə mərasimində BMU-nun Elm və İnnovasiyalar şöbəsinin müdiri Elçin Yusubov, Azərbaycan Respublikası Kənd Təsərrüfatı Nazirliyinin Bitkiçilik şöbəsinin sektor müdiri İzzət Talıbov və “Aqrar İnkişaf Könüllüləri” Təşkilatının sədri Kamran Əliyev iştirak edib.

Tədbir Kənd Təsərrüfatı Nazirliyinin dəstəyi, “Aqrar İnkişaf Könüllüləri” Təşkilatının təşkilatçılığı, BMU və Azərbaycan Dövlət Aqrar Universitetinin tərəfdaşlığı ilə baş tutub.

“Aqrar Mühəndislər” layihəsinin əsas məqsədi mühəndislik ixtisası üzrə təhsil alan gənclərin aqrar sahəyə cəlb olunması, kənd təsərrüfatı sahəsində kadr potensialının artırılması və daha səmərəli istehsal sistemlərinin təşviq edilməsidir. Layihənin final mərhələsində seçilmiş gənclər üçün özəl və ya dövlət şirkətlərində qısamüddətli təcrübə proqramında iştirak etmək şəraiti yaradılacaq. Layihənin bütün mərhələlərini uğurla bitirən iştirakçılara isə sertifikatlar və hədiyyələr təqdim olunacaq.