BMU tələbələri Türkiyəyə yardım kampaniyasında fəalliyyətlərini davam etdirir

14 Fevral 2023
BMU tələbələri Türkiyəyə yardım kampaniyasında fəalliyyətlərini davam etdirir

Bakı Mühəndislik Universitetinin (BMU) tələbələri Türkiyə Respublikasında dağıdıcı zəlzələdən zərərçəkmiş insanlar üçün yardım toplama kampaniyasında fəal iştirak edir.

Fevral ayının 7-dən bu aksiyaya qoşulan BMU könüllüləri ilk iki gün Əl Oyunları Sarayında, hazırda isə Heydər Əliyev adına İdman Kompleksində fəaliyyət göstərirlər.

Tələbələr əsasən 4 istiqamət üzrə - çeşidləmə, toplama, paketləmə və daşınma prosesinə cəlb olunublar.

Qeyd edək ki, BMU-nun əməkdaş və tələbələrinin Türkiyədə baş vermiş zəlzələdən zərərçəkənlərə könüllü dəstək (Bankın adı: Kapital Bank/Kart hesabı: 4169 7388 7153 2994) kampaniyasında da yüksək fəallığı müşahidə edilir (https://beu.edu.az/az/article/baki-muhendislik-universitetinin-turkiyeye-yardim-etmek-isteyen-emekdas-ve-telebelerinin-nezerine-1462).