BMU tələbələri Sumqayıt Texnologiyalar Parkında təcrübədə olublar

12 Dekabr 2022
BMU tələbələri Sumqayıt Texnologiyalar Parkında təcrübədə olublar

Bakı Mühəndislik Universitetinin (BMU) Kimya müəllimliyi ixtisası üzrə təhsil alan II kurs tələbələri Sumqayıt Texnologiyalar Parkında (STP) olublar.

“Universitet-sənaye” əməkdaşlığı çərçivəsində baş tutan səfər BMU-da tədris olunan "Qeyri-üzvi kimya -1" fənni üzrə tələbələrin nəzəri bilklərinin təcrübə ilə birləşdirilməsi və bu biliklərin daha da dərinləşdirlməsi məqsədilə gerçəkləşdirilib.

BMU-nun Müəssisələrlə əlaqələr və karyera departamentinin təşkil etdiyi gəzintidə zavodun mühəndisləri tərəfindən STP-də istehsal edilən məhsullar, həmin məhsulların işlənmə metodları və istehsalat laboratoriyası haqqında tələbələrə geniş məlumat verilib, həmçinin onları maraqlandıran suallar ətraflı cavablandırılıb.