BMU müəllimləri yol hərəkətinin təşkili və təhlükəsizliyi ilə bağlı müzakirələrdə iştirak ediblər

14 Oktyabr 2022

Bakı Mühəndislik Universitetinin (BMU) Logistika və Nəqliyyat texnologiyaları kafedrasının müəllimləri “Sürətin azaldılması və transformasiyaların inkişafı” mövzusunda keçirilən tədbirdə iştirak ediblər.

Azərbaycan Milli Avtomobil Klubu (AMAK) və Avropa Yenidənqurma və İnkişaf Bankının (AYİB) birgə təşkilatçılığı ilə ADA Universitetində baş tutan tədbirdə yol hərəkətinin təşkili və təhlükəsizliyi ilə bağlı ətraflı müzakirələr aparılıb.

Toplantıda bir sıra aidiyyəti dövlət qurumlarının əməkdaşlarının, təhsil müəssisələrinin müəllimlərinin, həmçinin Avropadan olan xarici qonaqların mövzu ilə bağlı çıxışları dinlənilib, fikirlər və təkliflər bildirilib.