BMU-nun komandası ali məktəb tələbələri arasında keçirilən bilik yarışının qalibi olub

27 Dekabr 2021

Bakı Mühəndislik Universitetinin (BMU) komandası “Nə? Harada? Nə zaman?” bilik yarışmasının qalibi olub. Azərbaycan Təhsil İşçiləri Azad Həmkarlar İttifaqının Respublika Komitəsinin (ATİAHİ) təşkilatçılığı ilə keçirilən və 3 turdan ibarət olan bilik yarışmasına 19 ali təhsil müəssisəsindən tələbələr qatılıb.

Bilik yarışmasının final mərhələsinin nəticəsinə əsasən BMU-nun Tələbə Həmkarlar İttifaqı Komitəsinin (THİK) sədri Rayaxanım Ağazadənin rəhbərlik etdiyi “BMU” komandası (Ağasəf Məhərrəmov, Ruhid Cavadlı, Şahmurad Məmmədov, Səyyar Qurbanov, Abuzər Xudaverdiyeva, Cəmil İskəndərli) 1-ci yeri tutublar.

Digər yerlərə Azərbaycan Dövlət İqtisad Universiteti (2-ci yer) və Azərbaycan Dövlət Memarlıq və İnşaat Universitetinin (3-cü yer) komandaları layiq görülüblər.