Qingdao Texnologiya Universiteti BMU tələbələri üçün güzəştli təhsil imkanı təklif edir

05 İyun 2024

Çinin Qingdao Texnologiya Universiteti Bakı Mühəndislik Universitetinin (BMU)  tələbələrinə aşağıdakı ixtisaslardan biri üzrə magistr dərəcəsini davam etdirmək üçün güzəştli təhsil imkanı təklif edir.

İnşaat mühəndisliyi

-  Struktur Mühəndisliyi

Material mühəndisliyi

Nəqliyyat Mühəndisliyi

Hidravlika mühəndisliyi

Magistratura proqramı iki hissəyə bölünür:

1. Birinci hissə bir semestr davam edən hazırlıq kursudur.

2. İkinci hissəsi seçilmiş mühəndislik sahəsində üç illik ixtisaslaşmış təhsil.

Hazırlıq kursu  ərzində tələbələrdən 6800 Çin yuanı məbləğində təhsil haqqı tələb olunacaq. Bu məbləğ əsas kursu bitirdikdən sonra tələbələrə qaytarılacaq.

Təhsil dili ingilis dilidir.

Tələb olunan sənədlər:

-   CV

-   Pasport

-   Özünü tanıtma və Tədris Planı

-   Universitetdə oxuduğuna dair arayış

-   Tövsiyyə məktubu

-   Ağ fonda biometrik şəkil

-   Məhkumluq haqqında arayış

Əlavə məlumat üçün Qingdao Texnologiya Universitetinin əməkdaşı Zaur Cəfərovla ([email protected] , [email protected]), +994 55 869 00 08 (wp) əlaqə saxlamağınız xahiş olunur.

Müraciət üçün son tarix: 15.06.2024

Digər elanlar