İNHA Universiteti BMU tələbələri üçün bir semestrlik təqaüdlü mübadilə proqramı elan edir

26 Aprel 2022

İNHA Universiteti Bakı Mühəndislik Universitetinin (BMU) yerli proqramda təhsil alan tələbələri üçün bir semestrlik təqaüdlü mübadilə proqramı elan edir. Proqrama BMU-nun bütün ixtisaslarında təhsil alan tələbələri müraciət edə bilər.

Təhsil müddəti 29 avqust 2022 - 16 dekabr 2022-ci il (bir semestr) tarixlərini əhatə edir. Gediş-gəliş aviabileti, Koreyada sağlamlıq sığortası, tam təhsil haqqı, aylıq yaşayış xərcləri (təqribən 420 $), ilkin məskunlaşma subsidiyaları (təqribən 160$) proqram tərəfindən qarşılanır.

Tələb olunan sənədlərin siyahısı aşağıdakı kimidir:

·        Tərcümeyi-hal

·        Beynəlxalq dil sertifikatı (IELTS, TOEFL, Duolingo)

·        Transkript (85+)

·        Pasport

·        Şəkil (jpg formatda 500KB-dan aşağı)

İngilis dilində tədris olunan dərslərin siyahısı ilə http://sugang.inha.ac.kr/sugang/ linki vasitəsilə tanış olmaq mümkündür (Sabit cədvəl və dərs siyahıları semestr başlamazdan təxminən bir ay əvvəl mövcud olacaq).

Müraciət üçün son tarix 28 aprel 2022-ci ildir.

Əlavə sual yarandığı halda BMU-İNHA ikili diplom proqramının idarə edilməsi üzrə bölmə rəhbəri Hyunjin Yang ([email protected]) və ya Xarici əlaqələr və layihələrin idarəolunması şöbəsinin baş mütəxəssisi Nərmin Ələkbərova ([email protected]) ilə əlaqə saxlanıla bilər.

Tələb olunan sənədlər ingilis dilində zip formatda hazırlanıb [email protected][email protected] email adreslərinə göndərilməlidir.

Digər elanlar