BMU-da “ROHDE und SCHVVARZ” günü” adlı seminar keçiriləcək

20 Fevral 2024
BMU-da “ROHDE und SCHVVARZ” günü” adlı seminar keçiriləcək

Fevral ayının 22-də saat 13:00-17:00 arasında Bakı Mühəndislik Universitetinin (BMU) yeni tədris korpusunun Akt zalında “ROHDE und SCHVVARZ” günü” adlı seminar keçiriləcək.

“ROHDE und SCHVVARZ-radiotexnika sahəsində 90 illk innovasiyalar” devizi altında təşkil olunan seminar Almaniyanın məşhur transmilli şirkətinin yubileyinə və BMU-nun Avtomatika, telekommunikasiya və energetika kafedrasının yaranmasının 5 illiyinə həsr olunub.

Seminarda şirkətin Almaniyadan və Qazaxstandan dəvət olunmuş yüksəkixtisaslı ekspertlərinin auditoriyaya nəzarət-ölçmə avadanlıqları, elektromaqnit uyğunluğunun testdən keçirilməsi, eləcə də təhsil və televiziya sahələrindəki son yeniliklər və işləmələr haqqında məruzələri dinləniləcək.

Maraq göstərən hər kəsi seminara qatılmağa dəvət edirik.

ATE kafedrası

Digər elanlar