BMU-İNHA İDP ilə bağlı növbəti “Açıq Qapı” günü təşkil olunacaq

13 İyul 2023
BMU-İNHA İDP ilə bağlı növbəti “Açıq Qapı” günü təşkil olunacaq

Bakı Mühəndislik Universiteti (BMU) və Koreya Respublikasının İNHA Universiteti arasında icra olunan ikili diplom proqramı (İDP) barədə maarifləndirmə işləri çərçivəsində növbəti “Açıq qapı” günü keçiriləcək. BMU-İNHA İDP-yə 2023/2024-cü tədris ili üzrə qəbul və proqramın təklif etdiyi üstünlüklərlə bağlı məsələləri əhatə edəcək tədbirin 24 iyul saat 15:00-da təşkili nəzərdə tutulur.

“Açıq qapı” günündə proqram üzrə ali təhsilin bakalavriat səviyyəsində 2023/2024-cü tədris ili üzrə qəbulu həyata keçirilən ixtisaslar, qəbul balları, Koreya Respublikasındakı təhsil prosesi və s. barədə məlumat veriləcək, suallar cavablandırılacaq.

Qeyd edək ki, tədbir BMU-da baş tutacaq. Abituriyentlər, həmçinin BMU-nun tədris binaları, laboratoriya və avadanlıqları ilə tanış olmaq imkanı əldə edəcəklər.

“Açıq Qapı” günündə iştirak etmək üçün qeydiyyatdan keçmək zəruridir.

Qeydiyyat linki: https://forms.gle/eXbisM3VQhahyVQN9