Bakı Mühəndislik Universitetinin magistratura pilləsinə daxil olmuş bakalavrların nəzərinə!

30 İyun 2020

Bakı Mühəndislik Universitetinə 2020-2021-ci tədris ilində magistraturaya qəbul olanların qeydiyyatının aparılması üçün tələb olunan sənədlərin onlayn qəbulu üçün sənədlərin skan edilmiş surətləri aşağıdakı qeydiyyat formasına yüklənməli və ya qeyd olunan ünvana göndərilməlidir:

·        Qeydiyyat forması

·        Məsul şəxs- Abdurəhmanova Ülkər Sərdər qızı

·        E-mail: [email protected]

Sənədlərə təhsil haqqını ödədiyinə dair qəbzin skan surəti də əlavə olunmalıdır.

"Bakı Mühəndislik Universiteti" publik hüquqi şəxsinin hüquqi ünvanı və bank rekvizitləri

Bakı Mühəndislik Universitetinə  magistraturaya qəbul olanların qeydiyyatının aparılması üçün tələb olunan sənədlər

· Hərbi qeydiyyat  vəsiqəsi (ağ bilet)  və ya hərbi biletin surəti

(oğlanlar  üçün)