Səfir Bakı Mühəndislik Universitetində olub Səfir Bakı Mühəndislik Universitetində olub

Ölkəmizin Türkmənistandakı fövqəladə və səlahiyyətli səfiri Həsən Zeynalov Bakı Mühəndislik Universitetinin rektoru, professor Havar Məmmədovla görüşüb.

Görüşdə məqsəd Bakı Mühəndislik Universiteti ilə Türkmənistanda fəaliyyət göstərən universitetlər arasında əlaqələrin genişləndirilməsidir. Bakı Mühəndislik  Universitetində baş tutan görüşdə professor Havar Məmmədov qonağa rəhbərlik etdiyi ali məktəbin ölkəmizdə mühəndis texnologiyalarının tədrisinin təkmilləşdirilməsi və bu sahədə yüksək ixtisaslı kadrların hazırlanmasını təmin etmək məqsədi ilə Prezident İlham Əliyevin 8 noyabr 2016-cı il tarixli sərəncamı ilə yarandığını bildirib.