Tələbələrimizin BP şirkətində təcrübə imkanları Tələbələrimizin BP şirkətində təcrübə imkanları

BP şirkəti  “2018 Təcrübə Proqramını” elan edir. Proqram 2019-ci ildə məzun olacaq  Bakalavr (3-cü kurs) və ya Magistratura (1-ci kurs) tələbələrinə şamil edilir. Bu Proqrama Bakı Mühəndislik Universitetindən -  Sənaye Mühəndisliyi, Mexanika Mühəndisliyi, Kimya Mühəndisliyi, İnşaat və Struktur Mühəndisliyi, Ekologiya Mühəndisliyi və Maliyyə ixtisaslarının tələbələri qoşula bilər.

Təcrübə Proqramına müraciət zamanı prosedur və qaydalarla tanış olmaq və ərtaflı bütün suallara cavab tapmaq üçün Sizləri 17.11.2017 saat 13:00 tarixində Bakı Mühəndislik Universiteti /Əsas bına/Akt zalında keçiriləcək seminara dəvət edirik. Seminar BP şirkənin əməkdaşları tərəfindən keçirələcək və tələbələri maraqlandıran bütün suallar cavablandırılacaqdır.