Tələbələrimiz “Fab Boya və Kimya Sənayesi “MMC-nin qonağı oldular Tələbələrimiz “Fab Boya və Kimya Sənayesi “MMC-nin qonağı oldular

Müəssisələrlə Əlaqələr və Karyera Departamentinin təşklatçılığlı ilə universitetimizin Sənayenin Təşkili və İdarə Olunması kafedrasının magistratura və bakalavr pilləsinin tələbələri, başda kafedranın dosenti Pərviz Məmmədov, habelə Mühəndislik fakültəsinin Elmi İşləri üzrə dekan müavini Vüqar Muradov “Fab Boya və Kimya Sənayesi” MMC-nin qonağı oldular. Şirkətin istehsal bölmələri, hazır məhsulun laboratoriya sınaqlarından çıxarılması və depolanması mexanizmləri və prinsipləri ilə tanış oldular. Tələbələrin çoxsaylı sualları cavablandırıldı. Gəzintinin təşkil olunmasında “Fab Boya və Kimya Sənayesi” MMC-nin rəhbərliyi başda olmaq bütün əməkdaşlarına Bakı Mühəndislik Universitetinin rəhbərliyi adından öz təşəkkürümüzü bildirir və şirkətlə əməkdaşlığımızın daha da inkişaf edəcəyinə ümid edirik.