Stolüstü tenis turnirinin qalibi bəlli olub Stolüstü tenis turnirinin qalibi bəlli olub

Bakı Mühəndislik Universitetində idmanın bir neçə növü üzrə Turnirlər təşkil edilir. Furbol turnirindən sonra Stolüstü tenis turnirinin də final mərhələsi keçirilib. Turnirdə 52 tələbə iştirak edib.Pley OFF sistemi ilə keçirilən turnir çox gərgin keçib. Turnirin gərginliyinə səbəb iştirakçıların güclü olması olub. Turnirdə qarşılaşdığı rəqiblərini mübarizədən kənarlaşdıran BMU -nun mühasibat uçotu və audit ixtisasının 5-ci kurs tələbəsi Zaur Daşdəmirov yarışın qalibi olub. Qalib universitet tərəfindən kubok və fəxri fərmanla təltif olunub.

Qeyd edək ki, universitetin foyelerində stolüstü tenis masaları quraşdırılıb. Bu da tələbələr də bu oyun növünə marağı artırır. Onlar tənffüslərdə və boş vaxtlarında bu idmanla məşğul olurlar.