Schlumberger şirkəti BMU-da “Yay Məktəbi”-nə qəbulun müsahibə mərhələsini keçirdi Schlumberger şirkəti BMU-da “Yay Məktəbi”-nə qəbulun müsahibə mərhələsini keçirdi

Bakı Mühəndislik Universiteti şirkətlərlə əlaqələrini yüksək səviyyədə davam etdirir. Bu gün Müəssisələrlə Əlaqələr və Karyera Departamentinin təşkilatçılığı ilə Schlumberger “Yay Məktəbi”-nin test imtahanlarından müvəffəqiyyətlə keçən BMU Mexanika və Kimya Mühəndisliyi ixtisasının tələbələrinin müsahibə mərhələsi keçirildi. Müsahibə şirkətin Xəzər Sahəsi üzrə İşə Qəbul və Universitetlərlə Əlaqələr üzrə meneceri Gafur Assylkanov tərəfindən keçirildi. Cavablar İyun ayının sonunda açıqlanacaq.

Qeyd edək ki, “Yay Məktəbi”-inə seçilən tələbələrin təhsillərini bitirdikdən sonra Schlumberger şirkətində işləmə imkanı yaranacaq.