P&G şirkətində Təcrübə Proqramı P&G şirkətində Təcrübə Proqramı

Siz 2020-cu ildə magistr və ya bakalavr dərəcəsindən məzun olacaqsız?

Siz İngilis dilində yazılı və danışıq dilini çox gözəl bilirsiz?

Sizin güclü liderlik, analitik düşüncə, yenilik və ünsiyyət bacarıqlarınız varmı?

O zaman siz P&G şirkətində Təcrübə Proqramına qoşula bilərsiniz. Təcrübə proqramına 2020-ci ildə məzun olacaq  Bakalavr (3-cü kurs) və ya Magistratura (1-ci kurs) tələbələri müraciət edə bilər. Təcrübə proqramının şirkətin Maliyyə, Satış və Marketinq departamentlərində olacağı planlaşdırılır. Bu proqrama Bakı Mühəndislik Universitetindən yuxarıda sadalanan özləlliklərə sahib olan bütün ixtisasların tələbələri qoşula bilər.

Aşağıda qeyd edilən linkə daxil olaraq proqrama online müraciət edə bilərsiniz.

Təcrübə Proqramına müraciət zamanı prosedur və qaydalarla tanış olmaq, online müraciət zamanı qarşılaşdığınız problemlərlə bağlı ərtaflı bütün suallara cavab tapmaq üçün Sizləri 30.11.2018 saat 10:40 tarixində Bakı Mühəndislik Universiteti /İqtisadiyyat bınası/205 nömrəli otaqda keçiriləcək seminara dəvət edirik. Seminar P&G şirkətinin əməkdaşları tərəfindən keçiriləcək və tələbələri maraqlandıran bütün suallar cavablandırılacaqdır.