Liaqat Ali Khan Surizai BMU –da seminar verib Liaqat Ali Khan Surizai BMU –da seminar verib

Bakı Mühəndislik Universitetində Tələbə Həmkərlar İttifaqı və Tələbə Gənclər Təşkilatının təşkilatçılıqları ilə  "Münasibətin Gücü" “The Power of Attitude” adlı seminar keçirilib. Seminarada Bakı Mühəndislik Universitetindən 230-dan  çox tələbə və müəllim heyəti və 11 Universitetdən  50- dən çox tələbə  iştirak edib. Təlimçi “ Dialectic İnternational, Dubai UAE” –ın CEO –su , yazıçı , yaşam koçu Liaqat Ali Khan Surizai “Münasibətin Gücü” mövzusunda olan bilik və təcrübələrini iştirakçılarla bölüşüb,  tələbələrin suallarını cavablandırıb. Sonda təlimçiyə dəyərli hədiyyələr verilib və xatirə şəkili çəkilib. Seminarda iştirak edənlər “Dialectic İnternational, Dubai UAE” şirkəti tərəfindən sertifikatlarla təltif olunublar.