Gənc Mühəndislərimiz İstehsalat Gəzintisində Gənc Mühəndislərimiz İstehsalat Gəzintisində

Müəssisələrlə Əlaqələr və Karyera Departamentinin təşkilatçılığı ilə universitetimizin Mühəndislik fakultəsində təhsil alan bir qurup tələbə  RAM LTD şirkətində təcrübə gəzintisində oldular.

Tələbələrimizi  şirkətin Kadrlar şöbəsinin direktoru Rəna Hüseynova qarşıladı və müəssisə haqqında ətraflı məlumat verdi.

Daha sonra  müəssisənin İstehsalat üzrə baş direktoru Şərəf Hızarcı tələbələrimizə istehsalat prosesi, mühəndislik ixtisasının praktiki tərəfləri, istehsalatda istifadə olun müassir texnologiyalar, istehsalatda qarşılaşılan problemlər, müəssisənin üstünlükləri və gələcək planları haqqında geniş məlumat verdi.

RAM  LTD –yə təşkil olunan bu təcrübə gəzintisi tələbələrimiz tərəfindən maraqla qarşılandı.