Estoniya Universitetlərində təhsil və təqaüd proqramları Estoniya Universitetlərində təhsil və təqaüd proqramları

Beynəlxalq Əlaqələr üzrə prorektorluğun təşkilatçılığı ilə Estoniyanın ali təhsil müəssislərində təhsil və təqaüd proqramları ilə bağlı seminar keçrilidi. Tədbirdə Tallin Universiteti, Tallin Texnoloji Univeristeti və Tartu Universitetindən gələn nümayəndələr əvvəlcə Estoniya və onun təbiəti, əhalisi, iqtisadi vəziyyət və s. ilə bağlı tələbələrə məlumat verdi. Daha sonra Tallin və Tartu şəhərləri; şəhərdə iş ikanları və tələbə olmaq; müvafiq olaraq Universitetlərdə tələbələr üçün yaradılmış şərait, tədris olunan proqramlar və məzun oludqdan sonra iş şəraiti, magistratura və doktorantura təhsil proqramları və yay məktəbi barədə informasiya verildi.

Tədbir tələbələrin geniş marağına səbəb oldu. Tədbirin sounda tələbələrin sualları cavablandırıldı.

Magistratura və doktorantura təhsil proqramları və yay məktəbi barədə informasiya verdilər