Bakı Mühəndislik Universitetində 100 ağac layihəsi baş tutub Bakı Mühəndislik Universitetində 100 ağac layihəsi baş tutub

Layihə  Ekologiya, Qarabağ tarixi, Cinema, Biznes, Gənclik, Diplomasiya klubları və  BMU YAP Gənclər birliyinin əməkdaşlığı və iştirakı ilə keçirildi. Layihədən öncə klub üzvləri universitet ərazisində yerləşən süni gölün ətrafında iməcilik işləri aparıb. Bundan əlavə, ərazidə yerləşən parkın yenidən bərpası və boyama işləri aparılıb. Ağacları və digər ləvazimatları almaq üçün lazım olan büdcəni isə Cinema klub ilə əməkdaşlıq nəticəsində  əldə edilib. Layihə 3 yerə ayrılaraq  planlı şəkildə yerinə yetirilib: iməcilik, ağaclar üçün çuxurların açılması və nəhayət, 100 ağacın əkilməsi olub. Salınan ağaclar ekologiya klubunun üzvləri və universitetin təsərrüfat şöbəsi tərəfindən baxılacaqdır.