Bakı Mühəndislik Universiteti iş dünyası və tələbələrimiz arasında körpü rolu oynayır Bakı Mühəndislik Universiteti iş dünyası və tələbələrimiz arasında körpü rolu oynayır

Müəssisələrlə Əlaqələr və Karyera Departamenti dövlət və özəl şirkətlərlə daim əlaqə saxlayır və onların tələbləri istiqamətində tələbə və məzunlarımızın iş tapmasında səmərəli fəaliyyətlər həyata keçirir. Departamentimizin dəstəyi ilə universitetimizin magistr və bakalavr tələbəri arasından seçilmiş namizədlərlə Sinteks Şirkətlər Qurupu işə qəbul və təcrübə layihəsi prosesinin müsahibə mərhələsini Bakı Mühəndislik Universitetində keçirdi. Müsahibədə 5 nəfər tələbəmiz iştirak etmək hüququ qazandı.Tələbələrimizlə görüş yüksək səviyyədə təşkil olundu.