BMU-nun müəllimi elmi konfransın qalibi oldu BMU-nun müəllimi elmi konfransın qalibi oldu

22-23 dekabr 2017-ci ildə Lənkəran Dövlət Universitetində “Müasir dünyada inteqrasiya və elmin aktual problemləri” mövzusunda Respublika Elmi Konfransı keçirilmişdir. Respublikanın ali təhsil müəssisələrinin, elmi tədqiqat institutlarının təmsilçiləri ilə yanaşı, Türkiyənin bir çox aparıcı universitetlərinin də nümayəndələrinin qatıldığı konfransda Bakı Mühəndislik Universitetinin “Ümumi fənlər” kafedrasının baş müəllimi, fəlsəfə üzrə fəlsəfə doktoru Rabil Mehtiyev iştirak etmişdir. Diqqətə layiq haldır ki, R.Mehtiyevin “Milli dəyərlər və yeni dövrün çağırışları” adlı məqaləsi Tarix, Fəlsəfə və Beynəlxalq münasibətlər bölməsi üzrə üç ən yaxşı məqalə sırasına daxil edilmişdir.