Mayın 25-də Bakı Mühəndislik Universiteti (BMU) Qadınlar Şurasının təşkilatçılığı və Xırdalan şəhər 8 saylı tam orta məktəbin əməkdaşlığı ilə Azərbaycan Xalq Cümhuriyyətinin 100 illiyinə həsr olunmuş təntənəli yubiley tədbiri keçirilib.Yubiley tədbirində universitetin professor-müəllim heyəti ilə yanaşı, Abşeron rayon təhsil şobəsinin mudir muavini Pərviz Əhmədov, YAP Abşeron rayon təşkilatının Qadınlar Şurasının sədri Təyyubə Hüseynova,  "Vətən Uğrunda" cəmiyyətinin sədri Nigar Quliyeva, Xırdalan şəhərində yerləşən məktəb direktorları və digər qonaqlar  iştirak edib. Tədbirdə Azərbaycan Respublikasının himni oxunduqdan sonra AXC-nin 100 illiyinə həsr olunmuş video-çarx nümayiş etdirilib. Daha sonra natiqlərin cıxışları dinlənilib. Sonda məktəb şagirdləri BMU-nun tələbələri ilə birgə vətənpərlik mövzusunda səhnəciklər göstərib, serlər və mahnılar səsləndiriblər. 8 saylı məktəbin kollektivi tədbirin təşkilatçılığına gorə Qadınlar Şurasına öz minnətdarlığını bildiriblər.