BMU Qadınlar Şurası bayram tədbiri keçirib BMU Qadınlar Şurası bayram tədbiri keçirib

Bakı Mühəndislik Universitetinin Qadınlar Şurası Qurban bayramı münasibəti ilə tədbir keçirib. Tədbirdə şüra üzvləri ilə yanaşı BMU-da işləyən xanımlar iştirak edib. BMU Qadınlar Şurasının sədri Ətrabə Gül tədbir iştirakçılarını müqəddəs Qurban bayramı münasibətilə təbrik edib və onun əhəmiyyətindən danışıb. Qeyd edib ki, rəhbərlik etdiyi ictimai təşkilat il ərzində xeyriyyə aksiyaları və bayaram tədbirləri keçirib. Bu bayram münasibəti ilə keçirilən tədbirdə də şüra üzvlərinin təşkilatçılığı ilə universitetdə inzibati işlərdə işləyən xanımlara Qurban payı verilib. Tədbir iştirakçıları BMU Qadınlar Şurasının onlara göstərdiyi diqqəti yüksək qiymətləndirərək minnətdarlıqlarını bildiriblər.