BMU–da Türkiyəli ixtiraçı ilə görüş keçirilib BMU–da Türkiyəli ixtiraçı ilə görüş keçirilib

Bakı Mühəndislik Universitetində Türkiyəli ixtiracı və tanınmış iş adamı Ataman Özbayın təqdimatında seminar keçirilib. Seminarda universitetinəməkdaşları və tələbələr iştirak edib.

İzmitli çox kasıb bir ailənin uşağı olduğunu söyləyən Ataman Özbay həyatından danışıb.Bildirib ki, iş həyatına 10 yaşından qəzet satmaqla başlayıb. Amma təhsilindən də qalmayıb. Əzacaçılıq ixtisasına yiyələnib. Sonra aptek açıb.

Uni, Unibaby, Wogi, Woc, Comfort, Premax, Unimed, Mentholix, Şelale, Lemonni ve Uni Wipes markalarında məhsul icad edən  Ataman Özbay təcrübənin və düzgün seçimin insanın iş həyatındakı rolundan danışıb. Dürüstlük və güvənin  də əsas şərtlərdən olduğunu deyən natiq auditoriya ya vaxtın düzgün və səmərəli istivadə olunmasını tövsiyə edib.

Sonda müəllifi olduğu kitabı tələbələrə hədiyyə edib.