BMU tələbələri Koblenz Universitetinә Remagen kampusunda BMU tələbələri Koblenz Universitetinә Remagen kampusunda

29 Oktyabrda tələbələrimiz Almaniyanın Tətbiqi Koblenz Universitetinә Remagen kampusuna sәfәr etmişlәr. Universitetin Maliyyə üzrə tədqiqatçısı Nils Holzmann tәlәbәlәrә Koblenz Universiteti barәdә mәlumat vermiş, universitet şәhәrciyi vә kitabxanası ilә tanış etmişdir. Daha sonra tәlәbәlәr "Xaricdә Tәhsil" seminarındaiştirak etmişdir.

Maliyyә kafedrasının müdiri Dr. Füzuli Әliyev xarici tәlәbәlәrә Bakı Mühәndislik Universitetindә tәhsil barәdә təqdimat edib ətraflı mәlumat vermişdir. Maliyyә ixtisasının tәlәbәsi Elçin Allahverdiyev Azәrbaycanda ali tәhsil almağın üstünlüklәri, o cümlәdәn dә  yaşayış vә nәqliyyat xәrclәri ba rәdә әtraflı mәlumat vermişdir.

Daha sonra isә tәlәbәlәr Ia Natsvlishvili tәrәfindәn keçirilәn Fiskal siyasәt dәrsindә iştirak etmişlәr.