Bakıda səfərdə olan Çin-Rusiya İnnovasiya Texnoparkının rəhbərliyi BMU-tinin Texnoparkında oldular. Qonaqlar universitetdə qurulmuş texnoparkla tanış oldular. Görüş zamanı iki qurum arasında əməkdaşlıq perspektivləri müzakirə olunub. Müzakirələr zamanı qeyd edilib ki, elm, texnologiya və innovasiya vasitəsilə milli iqtisadi inkişafa töhfə vermək olar. Çin--Rusiya İnnovasiya Texnoparkının baş direktoru Çjan Jençjuna yeni texnologiyalar sahəsində Çin-Rusiya regionu üzrə ilk hökumətlərarası və dövlətlərarası təşkilat olan texnoparkın post-sovet ölkələri ilə böyük əməkdaşlıq təcrübəsinə malik olduğunu bildirib.

Çin-Rusiya İnnovasiya Texnoparkının rəhbərliyi səfər çərçivəsində Bakıda bir sıra görüşlər həyata keçirəcəklər.