Magistratura səviyyəsi üzrə boş qalan yerlərə qəbul olmuş tələbələrin nəzərinə!

04 Sentyabr 2020
Magistratura səviyyəsi üzrə boş qalan yerlərə qəbul olmuş tələbələrin nəzərinə!

2020/2021-ci tədris ilində Bakı Mühəndislik Universitetinin (BMU) magistratura səviyyəsi üzrə boş qalan yerlərə qəbul olanların qeydiyyatının aparılmasına start verilib. Bunun üçün tələb olunan sənədlərin onlayn qəbulu üçün sənədlərin skan edilmiş surətləri aşağıdakı qeydiyyat formasına yüklənməli və ya qeyd olunan ünvana göndərilməlidir:

·        Qeydiyyat forması

·        Məsul şəxs- Abdurəhmanova Ülkər Sərdər qızı

·        E-mail: [email protected]

Sənədlərə təhsil haqqını ödədiyinə dair qəbzin skan surəti də əlavə olunmalıdır.

“Bakı Mühəndislik Universiteti” publik hüquqi şəxsinin hüquqi ünvanı və bank rekvizitləri

Qeydiyyatın aparılması üçün tələb olunan sənədlər:

· Hərbi qeydiyyat  vəsiqəsi (ağ bilet)  və ya hərbi bilet (oğlanlar  üçün)

· İllik təhsil haqqını ödədiyinə dair qəbz

· Cari ilin məzunları üçün məzun olduqlarına dair arayış, əvvəlki illərin məzunları üçün diplom və əlavəsi (notarial təsdiq)

· 3/4 şəkil

· Şəxsiyyət vəsiqəsi

· DİM-in vermiş olduğu iş nömrəsi və istifadəçi adı

(Qeydiyyat müddəti 04.09.2020-09.09.2020)

Xatırladaq ki, sənədlərlə bağlı daha ətraflı məlumatları göstərilən linkə (http://beu.edu.az/az/announcement/baki-muhendislik-universitetinin-magistratura-pillesine-daxil-olmus-bakalavrlarin-nezerine-46)  daxil olmaqla əldə etmək mümkündür.

Digər elanlar